Kertailtiin liikkeestä maahanmenoa ja otettiin myös seuraamisia käskytettynä. Ollaan nyt tehty sen verran paljon seisomisia, että piti oikein urakalla muistutella maahanmenoa. Tuplakäskyllä meni kyllä, mutta se on liikkeenä Nopalla sen verran hieno, että saisi suorittaa varmasti.

Ryhmäliikkeenä kahden minuutin paikallamakuu, jonka aikana molemmat Nopan viereiset koirat sinkosivat leikkimään kahdesti. Noppa hätkähti ja valpastui koko jutusta, muttei noussut! Annoin kertaalleen toisen maahan-käskyn ja menin palkkaamaan sen, kun rellestäjät oli saatu kiinni. Mahdottoman hyvä treeni meille, ei ehkä niille muille.

Lopuksi otettiin ruutua. Sitä ei ollakaan kunnolla tehty pitkään aikaan, joten vein ahkerasti palloa takareunustalle. Pari avustajan viemää kertaa ei heti nähnyt palloa, joten jouduin komentamaan sitä ruutuun muutaman kerran. Meni kuitenkin oikealle paikalleen ja kääntyi katsomaan minuun. Ja löytyihän se pallokin sitten sieltä :) Kerran otin ilman palloa ja annoin seiso-käskyn. Hakeutui kohti oikeanpuoleista takatötsää, mutta pysähtyi kuitenkinkäskystä sinne ruutuun. Hurjan paljon treeniä tämäkin vielä vaatii.

Muiden suorittaessa treenailin kapulan pitämistä. Kunnon kokoinen kapula oli mukana. Enää ei tarvitse pitää kuonosta kiinni, vaan joko ylä tai alapuolelta tukeminen riittää rauhalliseen pitoon. Menin lopuksi itse niin lähelle koiraa, että oli luovutusasennossa edessä ja nojasi alaleualla minuun. Itse pidin kättä kevyesti kuonon päällä. Hitaasti hyvä tulee.