Päivitystaukoon on mahtunut vaikka ja mitä :)

Tärkeimmät asiat ensin. Noppa satutti itsensä ensin keinun alastulolta pudoten, sitten törmäämällä hyppyesteeseen. Se hoidettiin kuntoon fyssarin ja osteopaatin avustuksella.

Toisekseen treenit ovat pyörineet koko ajan, agi pitkään matalilla rimoilla. Hyppytekniikkaa, iloisia agitreenejä ja sinnikästä tokotreenausta.

Ensin palkittiin onnistumisella Janakkalan agikisoissa, Noppa sai toiselta agiradalta nolla, kolmannen sijan ja A-SERTin!

Vappuna vihdoin tuntui tokon puolesta hyvältä ja käytiin hakemassa Tampereelta VOI1 299p KP 2.sija!

Ja koska mikään ei riitä ja kokeilunhalu on suuri, jännittäminen pieni, tänään Helsingissä EVL1 265,5p ! Hiukan draamaa mahtui mukaan, sillä luulin ensin meidän saaneen kakkostuloksen, johon olisin ollut enemmän kuin tyytyväinen. Nopan kanssa treenattiin kolme päivää evlin uusia juttuja ja koira oli ihan keskeneräinen, mutta teki kaikki liikkeet! Kotiintullessa varuiksi vielä laskin lapusta pisteet ja järkytyin, sillä lopputulos oli väärin ja me oltiinkin tehty ykkönen!

Tästä jatkuu kesäkauden agitreenit kahdesti viikossa ja sm-kisojen odotus. Tokoilu jatkuu kevään ja syksyn ainakin, helteellä ei tokoilla. Katsotaan olisiko oikeasti valmista jo syksyllä, vai odotellaanko ensi kevääseen.