Pitkästä aikaa taas kirjotettavaa.

Mentiin ajoissa agihallille ja tehtiin sitten vähän tokojuttuja odotellessa. Erilaisia seuraamispätkiä ja sinne sitten peräkkäin maahan-seiso-istu. Maahan oli kamalan vaikea, kun oli takki päällä :D Mutta sujui sekin. Muutamia eteentuloja ja sivulletuloja. Sitten lyhyehköllä matkalla luoksetulon pysäytys pari kertaa, sopiva vauhti ja stopit oli ihan ok, vaikkakin nopeammin saisi pysähtyä. Seisomasta luokse ja maahan, joka taas hiukan hankala, mutta osaa jo. Maasta eteentulo.

Agissa tehtiin paria ratapätkää kaiken maailman koukeroineen. Ekalla pätkällä hankaluuksia aiheutti keppijumi, ei jostain syystä tänään niin millään onnistunut väärältä puolen, vika väli jäi koko ajan tekemättä. Sitä sitten hinkutettiin puolikkailla ja oikealta puolen, täyspitkään onnistuneeseen suoritukseen väärältä puolen lopetettiin.

Toinen kierros hiukan erilainen, kahden esteen välistäveto oli hankala, mutta lähti se joten kuten sujumaan muutaman harjoituksen jälkeen. Näillä radoilla oli myös pituus ja pöytä, joita ei juuri olla tehty. Pituus meni tänään aivan ongelmitta, edelliskerrallahan Noppa on aina yrittänyt ponnistaa siitä :)