Tänään oltiinkin kaikki kolme treenaajaa hallissa yhtä aikaa. Radasta tuli kaksi erillistä pätkää treenattavaksi ja kolmas piste oli keinu.

Noppa aloitti keinulta ja se meni hyvin! Namin jätin alastulokontaktin alle taas niin, että takajalat jäi keinulle. Noppa muisti tämän hyvin.

Toinen piste oli hyppyjä joka suuntaan, siis tiukkoja kurveja ja takaakiertoja. Tätä hinkattiin kouluttajan kanssa. Nopalla alkaa olla takaakierrostakin jo haju.

Kolmas oli ratapätkä, jossa hyppyjä, putkia ja kepit. Kepeillä taas kaksi ohjuria apuna, tätä piti ottaa erikseen alkuun taas muutaman kerta ja sitten se sujui. Muutamassa tiukassa paikassa tuppaa rimat putoilemaan, samoin kuin putkesta hypylle tullessa. Mutta johtuu ihan vaan kokemattomuudesta, sillä Noppa vielä asettelee aika paljon askeleitaan ja hakee oikeita hyppypaikkoja.

Agitreenit siis vallan onnistuneet ja virtaa oli sopivasti koko tunniksi! Päätin suosiolla jättää tokon välistä taas, kävin vaan kääntymässä siellä pelottavalla kentällä (sirkuskentällä) skeittaajien vieressä ja heittelin muutaman kerran palloa ja pikku pätkät seuraamista, ei minkäänlaista ongelmaa. Luulenpa, että pitkissä ohjatuissa treeneissä se väsähtäessään ehtii ajatella niitä skeittareita ja sitä ettei niitä saa jahdata. Koska kun mennään autosta kentälle hommiin ja niiden jälkeen takaisin autoon, ei ole mitään kyräilyjä.