Hiljaiseloa pidetty blogin puolesta jo pidemmän aikaa. Tämä ehkä johtuu siitä, että olen ollut laiska. Noppa on pitänyt pääosin joulukuun taukoa agilitysta, oman jaksamisen ja työkiireiden takia lähinnä. Tokossakin pidetty hiukan hiljaisempaa menoa, mutta sitä on sentään oikeasti treenailtu :)

Tokoilu jäi tänä vuonna tosi vähälle ja nyt kun agissa hiukan tällainen paikallaanjunnaaminen saavutettu, olisi tarkoitus kevätkaudella tokoilla Noppa erikoisvoittajaan. Ja sitten ei taaskaan ole mikään kiire. Tokoilusta voittajassa sanottakoon sen verran, että tunnaria lämmitellään kisakuntoon uudestaan. Kaukot on paljon paremmalla mallilla kuin vuosi sitten, samaten luoksarin pysäytyksen kanssa on edetty. Noudot on pääosin koiran mielestä nyt kivoja ja ruutuun on saatu hurjasti varmuutta lisää. Uskon paketin olevan kasassa kun aika koittaa, treenattavana vielä varmuus eri ympäristöissä ja kestävyys kisamaisissa olosuhteissa.

Agility on tänä vuonna ollut meidän ehdoton päälaji ja ollaan nautittu ahkerasta kisaamisesta. Treenipuolella olisi paljonkin parantamisen varaa, mutta haluan edelleen pitää lajin meille molemmille hauskana, en jaksa alkaa vääntää puutteellisten asioiden kanssa. SM-yksilökisat on ensi vuoden tavoitteena ja nollia onkin jo useampi kasassa. Tänä vuonna edustimme AgiTokoDogsia joukkueessa sekä Suomenmestaruus- että Piirinmestaruuskisoissa. Tulevana vuonna on suunnitteilla yksi turneematka.

Lampaille Noppa pääsi pitkän tauon jälkeen kertaalleen syksyllä ja oli ilo katsella, kuinka koiran pääkopassa on palaset loksahtaneet paikoilleen ja kuinka se nautti siitä omasta jutustaan.

PK-puoli jää kyllä nyt Nopan kanssa tavoitteidensa puolesta. Katsotaan tätä sitten uudestaan, kun eläkepäivät lähestyvät.