Tänään käytiin pitämässä yllä kisakuntoa Hyvinkäällä. Ilmosin koiran kolmelle radalle.

Eka rata oli kamalan kinkkinen ja monta houkuttelevaa putkea. Vääräänhän se sujahti ja hyppykuviotkin  oli aika lailla pielessä :) Alkuun taas radan toinen este oli rengas ja koira kiersi sen, vaikka olin yrittänyt sijoittua niin, ettei tulisi ohi.

Toinen rata lähti tosi hyvin liikkeelle ja päästiin esteelle numero 8 asti, se oli muuri suoran putken jälkeen ja olin itse sen verran jäljessä, että koira kiepsahti kysymään "minne sitten?". Nollavauhdista lähti sitten hyppyyn muurille ja kaatoi koko höskän. Ja oli sen jälkeen kolmijalkainen, vasen takajalka ilmassa. Hiukan vilkuili muurinpalasia, mutta hyvällä mielellä kuitenkin kunsiinä sitten taputin ja ravautin ympyrää molempiin suuntiin. Kaiuttimista huudeltiin eläinlääkäriä, johon totesin että olen kyllä ja se sitten kerrottiin koko hallille kaiuttimien kautta.

Pienellä pyörittelyllä laski jalan sitten maahan ja vähän keventäen tultiin radalta pois. Tunnustelin ja taivuttelin jalan saman tien, enkä löytänyt mitään selvää vammaa. Pieni jäähdyttelylenkki ja perään sitten kylmäpakkaus polven päälle. Minnalla oli suoritus videolla josta yritin tiirailla mikä kohta oikeasti osui, muttei se ainakaan pieneltä videokameran näytöltä selvinnyt. Perään vielä uusi tarkempi kopelointi, enkä edelleen löytänyt vikaa. Ristarivammathan näissä on aina päällimmäisenä pelkona.

Peruutin vikan radan osallistumisen ja jäin katsomaan kavereiden suoritukset. Levon jälkeen Noppa käveli edelleen mielestäni normaalisti ja samoin autosta pois tullessa kotipihalla. Toivotaan että oli vain puujalka kolahduksesta.

Huomenna treeneihin tekemään renkaita ja muuria, pienemmillä hypyillä, jos kanankoipi näyttää edelleen olevan kunnossa. Muuri tarvitsee paljon vahvistusta. Väsyessään selvästi välttää sen hyppäämistä, joka oli huomattavissa viime treenissäkin, näin jälkikäteen ajateltuna. Onko osasyynä myös se, että kokee muurin kamalan korkeaksi ja ajattelee ponnistavansa siitä? Noppa hyppää matalammatkin hypyt kovin korkealta, tuleeko sen takia muurille yliyrittämistä?

Ja rengas toinen, onko sille jäänyt jotain hampaankoloon loppuvuoden törmäilystä? Vai mikseivät onnistu alun renkaat? Kun radalla se tuntuu olevan ok kun yhdessä juostaan.

Oli miten oli, kahdelta ekalta tulee videot näkyviin kun Minna ne saa ladattua. Saa naureskella ja analysoida rauhassa sitä omaa toimintaa, koska minun vikaahan nämä virheet oli. Ja toivotaan että selvittiin taas vain säikähdyksellä.