Tuurausvuorolla.

Kiva ratapätkä jossa mukana myös pöytä sekä muuri. Muutama hankalampi ohjaus, mutta onnistuttiin toisella yrittämällä vallan hyvin. Koiralla oli intoa ja vauhtia hyvin, kunnes mustasta putkesta perään syöksyi irti oleva koira uhittelemaan. Mitään ei loppupeleissä tapahtunut ja molemmat hiljenivät pörhistelemään kunhan pääsivät ulos putkesta, mutta Noppa jäi ihan kierroksille tapahtuneesta ja jäi pälyilemään häntä pystyssä muita koiria. Siispä sitten putkeenlähetyksen kanssa kouluttajan laumapalkkaa josta Noppa oli kamalan iloinen ja pienelle jäähdyttelylenkille.

Uusintakierros puolivälistä joten se putki tuli vasta ihan loppuun. Vauhti tipahti ja kepeillä ei meinannut rytmi löytyä, mutta muutamalla tsemppauksella nekin onnistuneesti ja loppuun asti se musta putki mukaan lukien hyvin. Jätettiin siihen, kun pääsi hyvin tapahtuneen yli.

Lopuksi ei näyttänyt tuijottelevan ketään sillä silmällä, luulen että tuli sen verran puskista koko juttu ja oli niin nopeasti ohi, ettei älynnyt edes mikä mörkö se oli.