Remonttihommat on vähän haitanneet harrastamista, samoin helteet. Tänään kuitenkin sadekuurojen välissä jaksettiin vähän treenata.

Tein treenin etupihalla pitkästä aikaa ja rakensin sinne ruudun. Kävin ensin näyttämässä paikkaa ja se löytyikin sitten hyvin. Tämän jälkeen tuppasi ajautumaan ruudun oikealle puolelle. Ohjauksella siirtyi kyllä oikeaan suuntaan. En kuitenkaan halunnut nyt sitä ohjailua treenata, niin otettiin sitten vähän helpotetusti sitä oikean pakan hakua. Myös toisesta suunnasta. Ja muutamaan otteeseen muiden liikkeiden välillä.

Tunnaria pitkässä heinikossa, ensin kolme noutoa pelkkää hyvinhajustettua omaa. Vähän joutui hakemaan kun ei nähnyt, mutta hyvin toi kun löytyi. Lopuksi yksi toisessa kohtaa pitkässä heinikossa, jonne pudotin 5 väärää myös. Hyvin lähti haistelemaan ja haisteli väärien yli omalle, jonka nosti ja toi hyvin. En ottanut enää uusiksi, ettei mene pieleen.

Metallinoutoa jossa ensin käytin naksulla suussa pari kertaa, jonka jälkeen heitin. Metalliin nyt vauhtia ja halua lelulla, metallin tekee vauhtinoutona oikein nätisti. Viimeinen sitten kokonaisena liikkeenä, siitä lelupalkka.

Tavallista noutoa muutama heitto, kertaalleen kokonaisena. Pitäisi saada se hyppyeste kuntoon.

Lopuksi leikkiä kaukoilla, vähän piti punnertaa, että nousee maasta istumaan ekalla... Ja lelun kanssa luoksetulon pysäytyksiä siinä heittelyn ohessa.