Menin töistä suoraan tänään hallille ja odotellessa omaa tokotuntia, tein Nopalle hyppytreenin. 3 hyppyä, putki ja 3 hyppyä, kaikki reiluilla etäisyyksillä. Ajatuksena treenata koiralle sitä suoraviivaista etenemistä ilman hyppypaikkojen hakemista. Aloitin matalilla rimoilla ja edettiin 60cm rimoihin ilman ongelmia. Ei se ihan seisovin jaloin kauas putkelle irronnut, mutta puolesta välistä ohjaten teki hyvin ja loppusuoran palkaksi myös heitin lelua. Tämän lisäksi puomia lentävällä lelulla muutamaan otteeseen.

Luka pääsi vähän rallailemaan myös ihan minirimoilla ;)

Nopan tokotreeni koostui tänään seuraamisesta ja jäävistä, sivulletuloista, hyppynoudosta ja metallista. Lisäksi tehtiin ruutua, tänään eri paikalla ja vaaleanpunaisilla kartioilla. Löytyi heti ekalla :) Muutama loppuosa erikseen. Hugo teki yhtäaikaa ja olivat sopivana häiriönä toisilleen. Loppuun yksinään paikallaistuminen, jossa ensin haisteli ja sitten valahti maahan. Kävin korjaamassa ja toinen lyhyt pätkä ok.

Seuraavan kerran pitää lähteä miettimään vähän suunnitellumpaan etenemistä, tunnari pitää kaivaa naftaliinista ja kaukojen ja pysäytysten kanssa pitää alkaa tekemään töitä. Jossain vaiheessa otetaan mukaan taas käskytyksetkin ja talvella olisi tarkoitus päästä tekemään kisamaisia harjoituksia.