ATD ylempien luokkien kisamainen treeni. Kylmiltään tehtiin siis koemainen treeni, keskittyen lähinnä siihen, miten koira malttaa pitää vireensä kisamaisessa tilanteessa laumapalkalla. Tuomarina toimi Tiltu joka antoi pisteetkin. Useampi liike olisi oikeasti mennyt nollille, mutta ne onnistuneet liikkeet tehtiin ihan hyvin. Numeropaperi on treeniliivin taskussa ja taitaa jäädäkin sinne :p

Kehääntulotarkastus sitä samaa iloista sähellystä, ei hyppinyt sentään.

Paikallamakuu hyvä.

Seuraamisessa alkuunsa kova vire ja vähän painoi, alkuun hiukan paikanhakua, muuten hyvä. Nyt juoksupätkätkin minusta hyvät.

Istuminen hyvä tänään.

Luoksetulo tyypillistä Noppaa, joskin hiukan vähemmän pompahteluja seisomisessa. Maahan jäi aavistuksen kyynärät ylös.

Ruutu ei löytynyt, jäi odottamaan lisäohjeita ja ohjailtiin sitten perille asti. Kävellessä varasti kun olin kääntynyt kohti lähtöpaikkaa, tästä kielto ja palautus. Seuraamaan hyvin.

Hyppynouto ihan oudolla uudella kapulalla, pudotti ennen takaisinhyppyä ja pudotti edessä.

Metallinouto omalla, ksoka käytössä ei ollut muita keskikokoisia. Tätä tosin oli jo lainattu, joten oli muidenkin kuolaa kapulassa. Melkein varasti, otti ja toi hyvin, edessä meinasi tiputtaa. Molemmissa noudoissa korjasin otteen koiralle edessä rauhalliseksi ennen irrotusta. Kaikki perusasennot tänään aavistuksen vajaita.

Tunnari tehtiin käytetyillä kapuloilla ja pitoaika oli lyhyt. Nosti ensin oman mutta vaihtoi sitten väärään. Lähetin uudestaan ja nyt nousi oma. Pureskeli palautuksessa aika voimakkaasti.

Kaukoissa eka nousu seisomaan hypähti taas eteenpäin. Sen jälkeen muutama vaihto ok ja kokeilin peruutuskäskyä, ei hyvä. Seisomasta istumaan tuntuu olevan tällä hetkellä ainoa, johon peruutus sopii. Muuten hiotaan siihenkin vielä tekniikkaa paremmaksi.

Ihan hyvä treeni tähän väliin, huomaa kuinka ne jo opitut ja hiotut kohdat repsahtaa kun on laiska. Olin kuitenkin suunnitellut joulukuun agikisavapaaksi kuukaudeksi ja seuraavan mahdollisen kokeen tammikuulle, josko talvea odotellessa saataisiin treenattua kunnolla?