Käytiin pikaisesti Viilarissa treenaamassa. Kentälletulo ja hyvästä palkka. Vähän aikaa leikittiin ja otin lyhyitä askeleen liikkeellelähtöjä. Siitä vein paikallamakuuseen. Eka minuutin mittainen, kävin kerran lyhyesti palkkaamassa heti jätön jälkeen.

Tästä sitten vähän kaavion tapaista, käännöksiä, temmonvaihteluita. Lopuksi jäävät, jotka jees. Luoksetulossa tänään vähän törmäsi, joten otin uusiksi. Jätti myös sivulle tulon aivan vajaaksi.

Jäävien jälkeen leikkiä, josta sitten vein uusiksi pakkamakuuseen, nyt 4min. Peilin kanssa katsoin, että pysyy. Jonkin verran pää pyörii ja nenä käy, mutta aivan rauhallinen. Koirakin ohitti viereistä tietä pitkin ja edessä ajale tyyppi pyörän kanssa edes takas. Kehuin kauakaa välillä rauhallisesti ja kehuin sekä hymyilin leveästio takaisin tullessa. Taas maahan purkista isopalkka ja sitten autoon.

Lopuksi menin vielä itse mielikuvaharjoittelemaan kentälle, otin myös aikaa. Rauhassa tein liikkeet siirtymisineen ja noin 6min näytti kello kun olin valmis ja takaisin kentän laidalla.

Illalla oli taas hallivuoro ja molemmat pääsi tekemään agia. Noppa kehittyy koko ajan, tänään ei ollut hyppyongelmia.