Kirkkonummella kisattiin tänään työpäivän päätteeksi. Masalan kuplahallissa oli kiva hiekkapohja ja lämpöäkin sopivasti.

Nopan eka rata meni aika lailla suunnitellusti, lopussa oli a-esteen alla mutkaputki, jonka sisäänmenot ihan kiinni molemmin puolen ylösmenoa. Vilahti sitten siitä väärään. Korjauksella hieno alastulolle pysähdys kun minä jatkoin eteenpäin! Lopun tosi hankala keppikulma hienosti, vedin vähän enkä antanut syöksyä 90 asteen kulmaan hypyltä kepeille.

Toinen rata alkoi toisen hypyn rimanpudotukselta, sekosi vähän jalkoihinsa ja kolisteli, jonka jälkeen vähän himmaili ja otti hyppyjä tarkasti. Minun oma liike sai tuossa koiran sotkeentumaan. Lopussa Oma valssi ohjasi koiran väärälle esteelle ja siitä hylly. Tämä oli ratana kuitenkin tosi onnistunut ja olen oikein tyytyväinen suoritukseen.

Kolmas rata oli hyppäri ja nehän ei yleensä meiltä onnistu kun olen itse kovasti myöhässä. Nyt oli kuitenkin tosi tilava rata ja sopiva meillekin, ei liikaa vaikeita kikkailuja. Taisi olla muuten virheetön suoritus, mutta Noppa ajautui heti toisella hypyllä esteen väärälle puolelle. Alun esteet oli aivan samalla tavalla kuin edellisellä radalla, olisko johtunut siitä. Tästä tuli harmittava hylly.

Vikan radan jälkeen saatiin kanssakilpailijalta palautetta Nopan hyppytyylistä. En voi kuin uudestaan todeta, että se on terveeksi tutkittu. Tosin hieronta-aika on taas käsillä ja sairasloma takana. Hyvähän se on että sanotaankun ei niitä asioita aina itse näe, mutta tämä ei tällä kertaa ollut aiheellista.