Ja taas kiire päivä. Jokunen viikko menee vielä tällaisella torstai-aikataululla, mutta loppukaudesta olen varannut hiljaisiakin päiviä treenejä varten, että saataisiin vihdoin kisakuntoon koira kevääksi.

Noppa teki tänään siis lyhyesti. Sivulletuloja, joissa fyysisesti korjasin uudestaan eteen ja vaadin kunnollisen sivulletulon. Tämä toimi aika kivasti.

Seuraamisia temmoilla ja askelilla pidempää pätkää, teki nätisti. Pikkuhiljaa itsellä varmuus miten niitä askelia kannattaa ottaa.

Istumisia liikkeestä, eka väärällä äänenpainolla ja meni maihin, seuraavat tsemppasin itse ja oikeat asennot.

Putken kanssa luoksarin seisomisia, olipa hyvä :)

Tasamaanouto puisella hieno ilman mitään korjaamisotteita, samaten tasamaa metallilla tosi hieno :) Kertaalleen suulla pyöräytti ennen nostamista ja käytin painavaa metallia.

Kaukot ensi ihan läheltä hyvät, sitten kauempaa. Otti asennot ekalla ja eteni sarjan aikana vain noin 15cm, mikä on meidän mittapuulla tosi hyvä!

Tunnaritreeniä suunnitellessa paikallamakuu rauhallinen.

Tunnaria varten ei sitten ollut omia hajuttomia kapuloita mukana. Tein hallin lainakapuloilla sitten suunnitelman kahdesta treenistä, toinen itse vieden ja toinen käskytettynä kisamaisesti. Liian vaikeat kapulat, Noppa lähti hyvin haistelemaan ja haisteli pariin otteeseen ja päätyi tuomaan väärän. Siispä piilotin vaan pari kertaa sitten oman. Seuraavan kerran omat kapulat mukaan!!

Lannistuksen takai tein sitten illalla kotona vielä tunnaritreenin, kuten tähän asti ollaan tehty. Nasu-häiriöistä huolimatta teki kivasti töitä ja toi oman. Toisella toistolla vähän sähellystä ja vääräkin kapula lensi, muttei nostamisen takia.