Aamulla tehtiin sisällä vähän kaukojen vahvisteluja. Tai siis lähinnä istumaan nousemista makuulta. Muutin käsimerkkiä hiukan ja heittelin nameja koiran yli. Ihan kivasti se alkoi nousta reippaammin, mutta toisaalta taas takapuoli alkoi hilautua samaan tahtiin.

Päivällä, pienenä poutahetkenä, käytiin takapihalla Mian ja Kion kanssa tekemässä minitreenit. Vähän seuraamista ja niitä kaukoja, aivan edestä ja muutama pidemmän matkan päästä. Tuskin se takapuoli liikkuu liikaa avointa luokkaa ajatellen, mutta eteenpäin mentäessä tätä täytyy treenailla paljon paljon ja paljon.. Lisäksi otetaan peruuttaminen seisomisen rinnalle, saapahan korjailtua jotenkin sitä etenemistä.

Tehtiin myös hyppyä. Noppa hyppää jo hyvin ja eri kulmista myös, istuukin ihan kivasti. Paluuhyppy sujuu myös, tulee luonnollisesti suoraan eteen. Nyt ilmeni ekaa kertaa jojohyppyä, jossa varastaa itse takaisin istumisen jälkeen. Siispä paljon pilkottuja treenejä jatkossa.

Kokeiltiin luoksetulon pysäytyksessä takapalkkaa, joka toimi paljon paremmin ainakin nyt kuin pallonheitto. Mietityttää vaan, ehditäänkö treenailla koevalmiiksi näin, kun se palkka pitää sieltä kuitenkin sitten jättää poiskin. Mutta vahvistellaan itse liikettä nyt ahkerasti.