Ensin käytiin sisätreeneissä hienosäätämässä. Vähän häiriöseuraamista, hyvin malttoi. Sitten liikkeestä maahanmenoa ja taaksekävelemisen treenaamista. Kun tahtoo niin kovasti kellahtaa lonkalle. Jätin koiralle etupalkkaa ja tällä petrasi hyvin. Hyppy hyvä, ensin kolautti molempiin suuntiin. Hyppy oli aika korkea ja seuraavan korjasi hyvin, pomppasi niin että varaa jäi vielä yhdelle lisälaudallekin. Sitten pari liikkeestä seisomista ja taas etupalkalla, ei liikahtanutkaan. Pakallamakuuta häiriön alla, ensin minuutti näkyvissä ja sitten minuutti piilossa. Oikein taitava.

Illaksi siirryttiin ulkotreeneihin Maunulaan. Koeajettiin uusi nännikumi leluna, ei ihan vielä superkiva, mutta siirtymässä sinne päin :) Vaikea vaan sovitella taskuun. Tehtiin vähän seuraamisia käännöksiin keskittyen, sitten parit maahanmenot. Nyt jätin etupalkan pois, palkkasin vaan lopuksi eteenpäin. Nämä oikein hyvät. Treenailtiin noutoa, joka paranee koko ajan. Malttaa hyvin istua heitettäessä. Paikallamakuu ryhmässä vajaa 3 minuuttia, katseli kavereita välillä ja muita ohjaajia, sekä heilutteli häntää puhuvalle kouluttajalle :) Muuten kuitenkin oikein rauhallinen. Vielä muutama hyppy, jossa päättikin takaisintullessa yrittää kiertää. Tästä kielto ja stoppasikin sitten esteen tasalle. Muutama hypyn yli kutsu ja toimi taas. Palkkailin paljon vauhdista takaisinpäin tullessa.

Lopuksi sitä pirun luoksetulon pysäytystä. Kun se himmailee. Nyt olen tarkkana, koska pysäytäm ja himmailusta vaan odottelen luokse asti ja sitten lentää pallo vauhdittajaksi. Sain aika hyvin vauhtia kasvateltua tänään. Ajatuksena oli pysäyttää äänikäskyllä, mutta se ei oikein tunnu toimivan. Kokeilinpa siis käsimerkkiä. Tästä pysähtyi tosi hyvin, joten paljon lentävää palkkaa siitä. Kokeillaanpa jatkossa sitten käsimerkillä, josko se alkaa sujumaan.

Seuraaviin treeneihin seisomisen AVO-treenausta, seisomasta luoksetuloa, kaukoja ja pysäytyksiä. Työn alla on myös sen kiertämisen opettelu, että näitä saisi fiksummin opeteltua.